Divadelní komedie

Zrušená a přesunutá představení v divadlech Gong, Semafor a v Divadle pohádek

17.05.2021 10:00

Vážení diváci,

v návaznosti na platná nařízení vlády ČR jsme byli nuceni zrušit či přesunout plánovaná divadelní představení v divadlech Gong, Semafor a v Divadle pohádek v období od 10. března 2020 do 7. června 2020 a v období od 12. října 2020 do 17. června 2021.

Na níže uvedeném odkazu naleznete průběžně doplňovaný seznam s provedenými přesuny. Moc nám pomůžete, pokud si vstupenky ponecháte na nová data konání.

Pokud vám náhradní termín představení nebude vyhovovat, vystavíme vám voucher v hodnotě zaplaceného vstupného s platností do 31.10.2022.

Majitele vstupenek prosíme, aby vyčkali, až od nás dostanou e-mail či SMS s konkrétní změnou a teprve poté reagovali. Není v našich silách odpovídat na vaše telefonické a e-mailové dotazy jednotlivě.

Uvedené informace se týkají pouze představení jejichž pořadatelem jsou společnosti Kulturní portál.cz, s.r.o. nebo Divadlo pohádek, s.r.o., k představením jiných pořadatelů v uvedených sálech se tyto informace nevztahují.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás opět v divadle.

Upozornění: Automatické přeložení vstupenek na náhradní termíny se týká pouze vstupenek zakoupených v síti Kulturní portál, Ticket Portal, případně na pokladně příslušného divadla. Pokud máte zakoupené vstupenky prostřednictvím sítě Ticket-Art, která je v současné době v insolvenčním řízení je nutné přihlásit vaši pohledávku do insolvenčního řízení (veškeré tržby ze vstupenek prodaných prostřednictvím sítě Ticket-Art na neodehraná představení zůstávaly u nich).

 

TOPlist