Pár Fešáků s Petrem Novotným

Pár Fešáků s Petrem Novotným

Nejslavnější písně a spousta historek za zákulisí legendární skupiny ...

Petr Novotný, Tomáš Linka a  Antonín Kny jsou neodmyslitelně spojeni s legendární českou country skupinou Fešáci ( 1967 - 2013) a působí v ní bezmála 20-30 let (P. Novotný 1974 - 1994, T. Linka 1974 - 1984 a 1993 - 2013,  A.Kny  1987 - 2013).

Jejich vystoupení mapuje předešlých 30 let skupiny, jenž je na domácí scéně již od roku 1967 a kterou prošlo několik slavných hudebníků a komiků – například Michal Tučný, Jindřich Šťáhlavský, Pavel Brümer, či Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský a Josef Mladý.

Petr Novotný vzpomene v humorně laděném představení na celé toto období, zavzpomíná na spolupráci s Michalem Tučným, na příhody z cestování po tehdejším Československu, na hotely a šatny a samozřejmě na neobvyklé zážitky na jevišti.

Tomáš Linka zazpívá jak nejslavnější písně Fešáků a nejznámější písně svého spoluhráče, přítele a souseda z Hoštic – Michala Tučného, tak i písně z let, kdy byl členem skupiny Greenhorns (1969 -1974 a 1986 – 1993). Své vystoupení obohatí také mistrovskou hrou na foukací harmoniku – již dlouhou dobu patří Tomáš Linka k nejlepším hráčům na tento hudební nástroj u nás a mnoho mladých hudebníků se učí podle jeho před lety vydané a velmi žádané harmonikové školy.

Tomáše Linku doprovází kytarista a zpěvák Antonín Kny  (Kamion, Fešáci, Cadillac, Double Eagle, Přímá Linka), který je zároveň producentem a manažerem skupiny Fešáci.

Hrají: Petr Novotný, Tomáš Linka, Antonín Kny
Žánr:koncert
Délka:120 min.
Upozornění:K dispozici jsou dvě zóny - nečíslovaná nebo V.I.P. zóna.
V.I.P. zóna - sezení u stolků s obsluhou. V ceně vstupenky do V.I.P. zóny je welcome drink a ovocná mísa pro každý stůl.
TOPlist