Divadelní komedie

Předprodej vstupenek na Letní scénu Harfa 2024 zahájen

02.04.2024 15:53

Předprodej na 13. ročník divadelní přehlídky Letní scéna Harfa byl právě zahájen! Od 10. června do 29. srpna 2024 uvedeme celkem 39 představení. Vůbec poprvé se na Letní scéně letos představí ostravské Divadlo Petra Bezruče s kultovním představením Špinarka, z Ostravy k nám zavítá i muzikant, textař a bavič Jiří Krhut se svojí autorskou one-man show Varieté Krhut.

Na Harfě uvedeme i naši horkou letošní novinku, originální retrokomedii Normální debil 2 (premiéra 8. dubna v Divadle Gong), chybět pochopitelně nebude ani první díl.

Těšit se můžete na komedie s Petrem Nárožným, Josefem Dvořákem, Simonou Stašovou, Lukášem Vaculíkem, Rudolfem Hrušínským, Václavem Vydrou, Veronikou Freimanovou, Janem Šťastným, Lukášem Langmajerem, Michaelou Kuklovou, Lucií Zedníčkovou, Ivo Šmoldasem, Michaelou Maurerovou a mnohými dalšími.

I letos přivítáme legendárního Cavemana i jeho "sestřičku" Cavewoman, stand-upy Lukáše Pavláska nebo Adély Elbel. Nedílnou součástí Letní scény Harfa jsou již po řadu let i zábavné pořady Zdeňka Izera, které se však z technických důvodů (nedílnou součástí představení jsou projekce) nekonají na střeše OC Galerie Harfa, ale v nedalekém Divadle Gong.

Těšíme se na vás v "divadle na střeše" na Letní scéně Harfa.

Kompletní program ve formátu PDF naleznete zde

TOPlist